2019-02-09 09:47:29• hírek • (x)

Rohamosan fogynak a jegyek: már csak két hét és városunkba érkezik a Cabaret!

1966-os bemutatója óta a Cabaret című musicalt töretlen népszerűséggel játsszák a világ színpadain, s a berlini történet izgalmai hamarosan Szatmárnémetibe is elérkeznek. Mivel a darab nem csak a műfaj szerelmeseinek kötelező darab, hanem azoknak is, akik csak most ismerkednek vele, így nem is csoda, hogy rohamtempóban fogynak a jegyek.

2019. február 24-én, vasárnap 19 órától a '30-as évek Berlinjébe repít el a Turay Ida Színház társulata! A város izgalmas, szabad, a mulatókban repkednek a harisnyatartók, a táncos lányok szexisek és olcsón kapható gyönyörökkel csábítanak mindenkit, aki ebbe a világba téved.  John Kander és Fred Ebb Cabaret című musicaljét Kisfaludy Zsófia és Cservenák Vilmos főszereplésével Koltay Gábor állítja színpadra, az előadásban mások mellett  Hűvösvölgyi Ildikó, Mikó István és Détár Enikő is látható.
 

A musical a fasizálódó Weimari köztársaság napjaiban játszódik a Kit Kat bárban, ahová érkezik Amerikából Cliff, a lelkes de még kezdő író, hogy megírja élete nagy regényét. E helyett azonban, már az első nap beleszeret egy angol énekesnőbe (Sally), aki a politikához nem ért, de annál többet gondol a férfiakról és magáról. S ha már első éjszaka egymás karjaiban kötnek ki, Schneider kisasszony panziójában elkezdik közös életüket, abban a korban, amikor már annyira nem lehet hinni semmiben, hogy szinte mindent elhisznek amire csak vágynak. A nagy kérdés: ellen tud-e állni a szerelem a hatalom, a pénz, a politika befolyásának? Megmaradhat-e a tisztesség a nehéz időkben? Miközben súlyos erkölcsi kérdéseket feszeget ez a musical, remek, örökbecsű dalbetétek hangzanak el és bártáncosok vérbő tánca idézi fel a kort.
 


Ha te is át szeretnéd élni a Cabaret izgalmait, melyek az utóbbi évtizedekben már számtalan nézőt nyűgöztek le, akkor ne habozz! Biztosítsd a helyed minél előbb egy belépő megvásárlásával, melyet az Északi Színház jegypénztárában tehetsz meg. Egy kis kedvcsinálóként pedig tekintsd meg a következő interjút, melyben Kisfaludy Zsófia és Borbély Krisztina mesélnek a musical történetéről, a szereplőkről és sok-sok egyéb érdekeségről.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: